ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
برای پخت مرغ سوخاری ترد، در روغن فراوان ریخته و با حرارت متوسط سرخ کرده تا طلایی شود
آماده سازی و پخت مرغ سوخاری : 105 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه مرغ سوخاری :
ران مرغ | 8 عدد |
نمک | 1 قاشق مرباخوری |
پودر سوخاری | 500 گرم |
زیره سبز | 1 قاشق چایخوری |
گشنیز | 1 قاشق چایخوری |
ترخون | 1 قاشق مرباخوری |
فلفل سیاه | 1 قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | 1/2 قاشق چایخوری |
جوز هندی | 1/2 قاشق چایخوری |
کنجد | 1 فنجان |
تخم مرغ | 3 عدد |
پودر سیر | 1 قاشق مرباخوری |
آرد | 3 پیمانه |
دوغ | 0.5 لیتر به اضافه 3 لیوان |
طرز تهیه مرغ سوخاری :
درون یک کاسه دوغ و نمک را مخلوط کرده و تکه های مرغ را در آن گذاشته و بمدت 8 ساعت در یخچال بگذارید.
دو ساعت قبل طبخ از یخچال در آورده و دوغ را تخلیه کنید. مواد پودر را در یک ظرف مناسب خوب مخلوط کنید.
در کاسه ای دیگر تخم مرغ، دوغ و پودر سیر را مخلوط کرده و کم کم آرد را به آن اضافه کرده تا کمی غلیظ شود.
در ظرفی دیگر باقیمانده آرد را ریخته تکه های مرغ را در آن زده، در مایع و بعد از آن در مخلوط پودر سوخاری.
بگذارید
30 دقیقه بماند تا پودر سوخاری روی تکه های مرغ خشک شود. در روغن فراوان
جوشان ریخته و با حرارت متوسط سرخ کرده تا طلایی شود.